Over mij

Even voorstellen

Welkom bij Voeding-Gids! Mijn naam is Marieke, ik ben 27 jaar oud en ik woon midden in de prachtige Bollenstreek.

Een aantal jaren geleden liep ik rond met vage klachten, van wekelijkse migraine tot een flinke huidallergie. Ook was altijd vermoeid en had ik totaal niet de energie die je zou moeten hebben als twintiger.

Elke keer dat ik naar de huisarts ging, leek het alsof ik van het kastje naar de muur werd gestuurd en dit maakte mij heel erg verdrietig. Ik wilde geen pilletje als tijdelijke oplossing, maar ik wilde weten wat de oorzaak was van mijn problemen.  Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en mijzelf te verdiepen in voeding en leefstijl.  Ik heb mijn levensstijl in kleine stapjes aangepast en na een aantal weken merkte ik wel degelijk verschil, ik had geen last meer van heftige migraines en ook had ik veel meer energie! Na een aantal maanden merkte ik dat ik steeds minder vaak last had van mijn huid allergie. Yes!

Omdat ik zelf heb kunnen ervaren dat voeding een krachtig medicijn kan zijn voor een hoop klachten en gezondheidsproblemen, wil ik niets liever dan andere mensen hiermee inspireren en motiveren.

Op deze website vind je niet alleen interessante weetjes over voeding, maar ook handige tips om je leefstijl te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar heerlijke en gezonde recepten of gewoon wat hulp nodig hebt bij het starten van een gezondere levensstijl, je bent hier aan het juiste adres.

Ik begrijp als geen ander dat je misschien niet weet waar je moet beginnen als het gaat om het creëren van een gezondere levensstijl. Je hoeft niet je hele levensstijl van de ene op de andere dag compleet om te gooien, soms kan een kleine verandering al een heel groot verschil maken! Alles draait om balans en er moet zeker ruimte zijn voor alle gezellige dingen in het leven met de daarbij horende ongezondere keuzes.

Voel je welkom bij de Voeding-Gids en laten we samen op weg gaan naar een gezondere en gebalanceerde levensstijl!

Marieke